«Μάγκες, γράφω αυτό το post για να μην σας πιάνουν κορόιδα οι πάροχοι με τις οπτικές ίνες (FTTH), ειδικά τώρα που πολλοί πάμε στη ΔΕΗ Fiber.
Μόλις έβαλα τη γραμμή (500άρα, με αναβάθμιση τώρα σε 1Gbps), έπιανα σταθερά τη μισή ταχύτητα από browser (220-280 Mbps) και το ίντερνετ κράσαρε μόλις άνοιγα πολλές καρτέλες μαζί.
Πήρα 3 φορές τηλέφωνο στο 13777 (τεχνική υποστήριξη ΔΕΗ). Οι τύποι, πέρα από άσχετοι, ήταν και ειρωνικοί. Με ανάγκαζαν να κάνω μετρήσεις ΜΟΝΟ από την εφαρμογή Ookla Speedtest του Microsoft Store. Εκεί η βελόνα κάρφωνε στα 500. Μου έλεγαν "όλα τέλεια, εσύ φταις".
Όταν τους είπα ότι ο ΥΠΕΡΙΩΝ (yperion.gr), που είναι το επίσημο, εξουσιοδοτημένο όργανο μέτρησης του ελληνικού κράτους και της ΕΕΤΤ, δείχνει τη μισή ταχύτητα (όπως και το Speedtest από Chrome), ο ένας τεχνικός δεν ήξερε καν τι είναι ο Υπερίων!
Πού είναι η απάτη:
Η εφαρμογή Ookla από το Microsoft Store ανοίγει πολλαπλά κανάλια (multi-stream) και "κρύβει" το πρόβλημα του ρούτερ. Αντίθετα, ο browser και ο Υπερίων μετράνε με single stream, δείχνοντας την πραγματική ταχύτητα.
Ποια ήταν η λύση:
Ψάχνοντας μόνος μου και με τη βοήθεια AI, βρήκα ότι φταίει το κλασικό, φθηνό ρούτερ ZTE που μοιράζουν. Έχει γνωστό bug με το IPv6 και τη διαχείριση μνήμης. Μόλις ζοριστεί με DNS requests από πολλές καρτέλες, γονατίζει και κόβει την ταχύτητα στο μισό.
Τους έστειλα γραπτή τεχνική ανάλυση στο customercare της ΔΕΗ, τους εξήγησα το IPv6 bug και τους ενημέρωσα ότι έκανα επίσημη καταγγελία στην ΕΕΤΤ επισυνάπτοντας το PDF.
Αποτέλεσμα;
Μέσα σε 24 ώρες με πήρε ο εργολάβος της οπτικής ίνας και μου έκλεισε ραντεβού για την Τρίτη να μου φέρουν νέο premium ρούτερ. Φυσικά, από το 13777 κανείς δεν πήρε να ζητήσει συγγνώμη για την ειρωνεία.
Συμπέρασμα: Μην μετράτε ποτέ από την εφαρμογή του Store, είναι "φτιαγμένη" για να δείχνει ότι όλα πάνε καλά. Μετρήστε από Υπερίωνα, και αν σας λένε μαλακίες, ρίξτε τους γραπτή τεχνική ανάλυση και απειλήστε με ΕΕΤΤ. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.»
Source: r/u/Ok-Arugula-4510 · by /u/Ok-Arugula-4510